Romana Engleza
Acasa  Despre noi  Portofoliu  Oferte speciale  Contact 
Transfer aeroport  Transfer regulat  Inchiriere limuzine  Servicii VIP  Tur de oras  Atractii turistice 

Sambata castelelor

Fiti alaturi de noi intr-o zi de sambata, pentru doar 100 de euro/calatorie! (2 vizite suplimentare incluse)!

castelul peles

Castelul Peles

Unul dintre cele mai frumoase castele din Europa se afla in Sinaia si a fost resedinta pentru primul cuplu regal din Romania - Regele Carol I si Regina Elisabeta.

Arhitecti germani, austrieci si francezi si-au unit fortele si au creat o capodopera unica pentru frumusetea sa, vizitat de milioane de turisti in fiecare an!

manastirea sinaia

Manastirea Sinaia

Vizita extra: Pana sa ajungem la Castelul Peles, intalnim "Catedrala Carpatilor" - Manastirea Sinaia, prima constructie din acest oras.

Monument religios si Muzeu de Arta, manastirea este un simbol al spiritualitatii romanesti.

castelul bran

Castelul Bran

Principala atractie turistica din zona Transilvaniei, este situat la mai putin de 30 de kilometri de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, pe soseaua ce leaga Brasovul de Campulung Muscel.
piata sfatului

Vizita suplimentara: Brasov, Kroonstad

Kroonstad (Crown City, in engl.) denumire datorata influentei germane - oras medieval, al doilea cel mai important oras din Romania, dar si cel mai vizitat.

Brasovul este unul din orasele Romaniei care trebuie inclus obligatoriu in destintiile turistice de vizitat. Acesta este situat in centrul tarii si este inconjurat de Muntii Carpati

* Costul este per pasager per calatorie pentru un minimum de 4 persoane, nu neaparat de la acelasi hotel. Sunt incluse toate taxele pentru transport si sofer, vorbitor de limba engleza. Biletele de intrare la muzeu, taxa foto si masa nu sunt incluse.

FaceBook
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018