Romana Engleza
Acasa  Despre noi  Portofoliu  Oferte speciale  Contact 
Transfer aeroport  Transfer regulat  Inchiriere limuzine  Servicii VIP  Tur de oras  Atractii turistice 

Orasul de la malul marii

Fiind cel mai vechi din Romania (657 i.Hr.), Constanta este un oras pitoresc al carui farmec izvoraste nu numai datorita invecinarii cu Marea Neagra, dar si a numeroaselor antichitati greco-romane pe care le intalnesti la fiecare pas si probabil multe altele care contin comori fabuloase, sunt ascunse in pamantul acestui oras antic.

Cladirile din Constanta moderna s-au amestecat cu gratie in orasul istoric care se poate lauda cu o istorie de mai mult de 2600 ani.

O zi insorita este un motiv bun pentru o excursie la malul Marii Negre, ca o destinatie obligatorie, dar mai exista o multime de locuri interesante care pot fi vizitate.

portul tomis

Portul Tomis (numele vechi al orasului)

Al doilea in Europa in privinta volumului de marfuri manipulate, dupa Portul Rotterdam.

A fost poarta Europei pentru activitatile comerciale din Orient.

acvariul

Acvariul

Lumea acvatica si spectacolul delfinilor.
piata ovidiu si edificiul roman

Piata Ovidiu si Edificiul Roman cu Mozaic

Edificiul avea o suprafata de 2.000 mp, decorata cu mozaic policrom. Din suprafata totala, se mai pastreaza circa 700 de mp, suficient insa pentru a deduce ca suntem in fata unei mari constructii portuare. A fost construit in secolul al 4-lea, probabil de catre Constantin cel Mare pentru depozitarea si in scopul comertului de bunuri; dat fiind faptul ca Tomis a fost poarta otomana pentru intreaga Europa la acea vreme.
moscheea mahmudia

Moscheea Mahmudia

Copia Moscheei Konya - Anatolia construit de Carol 1 pentru comunitatea musulmana din oras.
statiunea mamaia

Statiunea Mamaia

Daca orasul Constanta este un simbol al vacantei de vara, Mamaia este perla. Acesta se afla intre Marea Neagra si Lacul Suitghiol si reprezinta punctul central al litoralului cu spectacole plutitoare, clubbing si plaje insorite.

Transportul este asigurat cu limuzine si microbuze Mercedes Benz, in functie de numarul de pasageri confirmat, conduse de soferi vorbitori de limba engleza cu experienta in domeniul ospitalitatii.

FaceBook
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018