Romana Engleza
Acasa  Despre noi  Portofoliu  Oferte speciale  Contact 
Transfer aeroport  Transfer regulat  Inchiriere limuzine  Servicii VIP  Tur de oras  Atractii turistice 

In amintirea evreilor

Obiective: Sinagoga Mare, Templul Coral, Muzeul Evreiesc, Teatrul Evreiesc de Stat, Yeshua Tova Sinagoga si Cimitirul Evreiesc.

Desi este mica, comunitatea evreiasca este incredibil de activa in Bucuresti si in afara de sinagogi exista un teatru, o scoala si un muzeu.

templul coral

Templul Coral

Construit in 1857, templul din caramida rosie are un memorial la intrare, vizibil din strada, care comemoreaza evreii din Romania trimisi la moarte in timpul Holocaustului.

De obicei, cea mai aglomerata sinagoga din Bucuresti, este acum in mare parte intr-o renovare extinsa.

sinagoga mare

Sinagoga Mare din Bucuresti

A fost construita intre 1845-1846 de catre comunitatea Ashkenazi polono-evreiasca. Cu un amestec impresionant de stiluri arhitecturale, baroc si rococo, Sinagoga Mare ramane cea mai importanta cladire evreiasca din tara. Sinagoga gazduieste o expozitie excelenta dedicata martirilor evrei din Romania si a Dr. Moses Rosen care a servit ca sef rabin in Romania timp de 30 ani pana la moartea sa in 1994.
yeshua tova

Yeshua Tova Sinagoga

A fost construita in anul 1827, fiind numita, de asemenea, si "Podul Mogosoaiei" (ca o referire la Calea Victoriei care se afla in apropiere). Aceasta este cea mai veche sinagoga din oras inca functionala. Sinagoga a fost modificata mai tarziu, fiind adaugata fatada de-a lungul strazii, care urmeaza conceptul triptic monumental. Sinagoga are loje plasate de-o parte si cealalta a Chivotului pentru oaspetii importanti.
teatrul evreiesc

Teatrul Evreiesc de Stat

Aproape 130 de ani de istorie si de 5 decenii de activitate ca institutie de stat, este singura institutie de acest gen.

Ea are un profil distinct, reprezentativ atat pentru miscarea teatrala din Romania, dar si pentru peisajul contemporan al scenei de arta in limba evreiasca.

cimitirul evreiesc

Optional: Cimitirul evreiesc

Fascinant, desi cimitir, plin de monumente pentru cei care au murit in timpul pogromurilor din Romania (care au fost multe de la inceputul secolului al 19-lea), si a Holocaustului.

Transportul este asigurat cu masini Mercedes Benz, conform numarului de participanti confirmati.

FaceBook
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018