Romana Engleza
Acasa  Despre noi  Portofoliu  Oferte speciale  Contact 
Transfer aeroport  Transfer regulat  Inchiriere limuzine  Servicii VIP  Tur de oras  Atractii turistice 

Dracula. Dincolo de mit I

Obiective: Palatul Mogosoaia si Manastirea Snagov - Mormantul lui Dracula

palatul mogosoaia

Palatul Mogosoaia

Situat intr-un cadru natural pitoresc, pe malul lacului cu acelasi nume, Palatul Mogoasoaia a fost construit ca resedinta de vara intre 1698-1702 de catre Constantin Bracoveanu - un celebru voievod roman.

Palatul este un patrimoniu arhitectural valoros avand fatada dominata de balcoane traditionale, scari, arcade si coloane cu capiteluri, in stil "Brancovenesc".

Palatul Mogosoaia are, de asemenea, unele caracteristici decorative bizantine si podoabe care imbina elemente stilistice caracteristice, atat ale Renasterii italiene, cat si barocului.

In prezent, este un loc foarte apreciat pentru organizare de evenimente private.

manastirea snagov

Manastirea Snagov

O manastire ortodoxa foarte veche, la 45 km departare de Bucuresti se afla pe o insula a lacului Snagov. Prima mentiune despre manastirea dateaza din 1408 si pomeneste de Mircea cel mai Mare, bunicul lui Vlad Tepes. El a construit un zid de protectie, un pod de lemn si un tunel subteran secret. De-a lungul veacurilor, manastirea a servit, de asemenea, ca tipografie pentru primele carti romanesti in alfabetul latin, un loc de refugiu excelent si o teribila inchisoare pentru boieri.

Legenda spune ca trupul lui Vlad Tepes a fost ingropat in secret aici, aproape de altar, de catre calugari - doar corpul, deoarece otomanii au luat capul in Imperiul turc pentru a dovedi ca luptatorul neinfricat a murit. In 1821, in timpul revolutiei podul de lemn a ars si timp de mai multi ani accesul pe insula a fost facut doar cu barca. In 2010, un nou pod de fier a fost construit si dat in folosinta pentru toti vizitatorii

Transportul este asigurat cu masini Mercedes Benz, conform numarului de participanti confirmat.

FaceBook
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018