Romana Engleza
Acasa  Despre noi  Portofoliu  Oferte speciale  Contact 
Transfer aeroport  Transfer regulat  Inchiriere limuzine  Servicii VIP  Tur de oras  Atractii turistice 

Dracula. Dincolo de mit III.

Puncte de interes: Castelul Dracula, Castelul Peles si orasul Brasov

castelul bran

Castelul Bran

Castelul lui Dracula faimos in intreaga lume asa cum este descris in romanul lui Bram Stoker, situat la granita de est a tinutului Transilvaniei, un tinut de basm unde legendele si miturile se intalnesc la fiecare pas.
De-a lungul istoriei, castelul a avut, de asemenea, un rol protector datorita pozitiei sale, fiind asezat pe un deal, cu vedere la intreaga regiune. In fiecare an, mii de turisti vin aici pentru a vedea unde a trait Vampirul Dracula.
castelul peles

Castelul Peles

Inainte de Castelul lui Dracula, turistii sunt invitati sa viziteze un altul, unul rafinat: Castelul Peles - unul dintre cele mai frumoase castele din Europa, situat in Sinaia, fosta resedinta pentru primul cuplu regal din Romania - Regele Carol I si Regina lui, Elisabeta. Arhitecti germani, austrieci si francezi si-au unit eforturile si au creat o capodopera, unica pentru frumusetea sa, vizitata de milioane de turisti in fiecare an.
manastirea sinaia

Manastirea Sinaia

Langa Castelul Peles, se afla "Catedrala Carpatilor" - Manastirea Sinaia, prima constructie din acest oras. Monument religios si muzeu de arta, manastirea este un simbol al spiritualitatii romanesti.
brasov

Orasul Brasov

La 20 km distanta de Castelul Bran este orasul Brasov, Kroonstad sau Coroana Orasului numit asa ca urmare a influentei germane.

Inconjurat de culmile Muntilor Carpatilor Meridionali si presarat cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, precum si o multime de atractii istorice, Brasov este unul dintre cele mai vizitate locuri din Romania.
piata sfatului

Piata Sfatului

Este locul cel mai incarcat de istorie medievala din oras. Aici se afla mai multe monumente de interes istoric pe metru patrat decat in tot judetul.

Piata, numita in documente "Markplatz", reprezinta centrul medieval vechi al orasului Brasov, fiind inconjurat de vechi case in stil renascentist, baroc sau neoclasic.
biserica neagra

Biserica Neagra

Cea mai mare biserica gotica din Romania si poate cel mai important simbol turistic al Brasovului.

Reprezinta in acelasi timp si punctul central de plecare spre cele mai multe obiective turistice: Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Schei, Poarta Ecaterina, vechile ziduri de sub Tampa sau spre Strada Sforii.

Transportul este asigurat cu masini Mercedes Benz, adaptate numarului de participanti din grupul confirmat, conduse de soferi vorbitori de limba engleza.

FaceBook
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018